Home > Nieuws > 2 november: Koffie met Groen Laren

2 november: Koffie met Groen Laren

door | okt 26, 2022 | Geen categorie, Groen Laren fractie

Op woensdag 2 november is iedereen natuurlijk weer welkom om met ons koffie (of thee) te komen drinken. Om 11 uur zitten wij klaar in de foyer van het Brinkhuis om te luisteren en te vertellen. Er is genoeg om over te praten en na te denken.

Er staat de komende weken gelukkig weer een en ander op de politieke agenda. Een korte samenvatting van de komende weken:

Vanavond (26 oktober) vindt de raadsvergadering plaats in het BEL kantoor in Eemnes. Een bescheiden agenda vanavond maar wel met onze inbreng. Allereerst willen we van de wethouder weten wat er gaat gebeuren met Winter Village (IJs op de Brink). Het evenement is een behoorlijke vervuiler en heeft ook de afgelopen editie voor overlast gezorgd. Wat gaat er deze winter gebeuren met het evenement en hoe gaat dat de komende jaren eruit zien. Bovendien hebben we een voorstel ingediend. We willen dat bij ieder raadsvoorstel voortaan vooraf wordt bekeken wat de gevolgen zijn voor de duurzaamheid. De vergadering start om 8 uur en gelukkig is publiek weer welkom.

Op dinsdag 1 november is er een informatieavond in het Brinkhuis; wat moet er gebeuren met de waterberging op de Brink?  Om 19.30 uur start de bijeenkomst. Aan het woord komen de wethouder en enkele teamleden van Laren Regenklaar. Zij vertellen waarom een waterberging op de Brink nodig is en aan welke eisen deze moet voldoen. Het plan dat door het team van Laren Regenklaar is ontwikkeld als mogelijke oplossing wordt gepresenteerd. Maar behalve vertellen wil de projectgroep ook graag horen welke ideeen er leven . Meer informatie is op de site te vinden van Laren Regenklaar https://www.larenregenklaar.nl/Home

Op vrijdag 4 november de jaarlijkse raadsvergadering waarin de begroting van het college voorgelegd wordt aan de raad. De hele dag is gereserveerd en start om half tien in het BELkantoor. Ook daar is publiek van harte welkom.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This