Word lid

 

Groen Laren is een politieke vereniging die actief is in ons dorp Laren. Met ecologische en sociale uitgangspunten zijn wij actief in de Larense politiek en als vereniging met activiteiten voor zijn leden.

Na de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 worden wij in de raad vertegenwoordigt door twee raadsleden. Wij hebben dus twee van de vijftien raadszetels waarmee wij constructief oppositie voeren.
Daarnaast zijn wij met twee commissieleden vertegenwoordigt in elk van de commissies Maatschappij & Financiën, Ruimte & Infrastructuur en Boven Lokale Samenwerking.

Groen Laren is een jonge vereniging die in 2022 voor de eerste keer heeft meegedaan aan de verkiezingen. En meteen al met veel succes want bijna 800 inwoners hebben voor ons gekozen!

Onze vereniging is op zoek naar meer denkkracht, handjes die het (politieke) werk lichter kunnen maken en gezelligheid! Kortom, wij willen graag dat je lid wordt! Als lid kun je deelnemen aan activiteiten en mee-organiseren, politieke vergaderingen van de steunfractie bijwonen, meepraten en meebeslissen over het bestuur van Laren en … wie weet stel jij je wel verkiesbaar in 2026!
En omdat Groen Laren de enige progressieve partij in Laren is hopen wij vooral ook op veel jonge mensen die met ons mee willen doen!

Lid worden doe je door een mailtje te sturen naar het secretariaat en het lidgeld van € 20,22 te voldoen. Je wordt verzocht om in de mail je persoonlijke gegevens te vermelden en verder alles wat je nog te vertellen hebt. Binnen enkele dagen krijg je van ons antwoord met een betalingslink om je lidmaatschapsgeld te voldoen.

Alvast van harte welkom als nieuw lid van Groen Laren!

Share This