Home > Nieuws > Larens Behoud-fractie zegt vertrouwen in LB-raadslid Bart Vos op

Larens Behoud-fractie zegt vertrouwen in LB-raadslid Bart Vos op

door | mrt 12, 2020 | Larense gemeenschap

Raadslid Bart Vos op de kar

LAREN – De fractie van Larens Behoud (LB) heeft zojuist het vertrouwen in raadslid Bart Vos opgezegd. “Omdat hij zich in de afgelopen twee jaar heeft vervreemd van zijn fractiegenoten”, verklaart Karel Loeff, fractievoorzitter van de dorpspartij.

Het besluit is door de fractie medegedeeld aan het bestuur van Larens Behoud, waarop deze heeft besloten diens lidmaatschap van de partij op te zeggen.

LB-voorzitter Timo Smit: “Larens Behoud is een vereniging die bestaat uit een brede afspiegeling van de Larense gemeenschap, jong en wat ouder, met een politieke kleuring van links tot rechts. Larens Behoud bestaat vóór alles uit mensen die van Laren houden en voor hun dorp wat willen betekenen en zich elk op hun eigen manier daar ook voor inzetten. Een positieve instelling jegens het dorp, elkaar en inwoners kenmerkt de gedragscultuur van Larens Behoud. Met plezier er samen voor gaan, teamplay zowel binnen als buiten de partij.”

Vos geeft aan zijn zetel niet in te leveren. Hij gaat tot de volgende verkiezingen in 2022 alleen onder de naam Groen Laren verder.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This