Home > Nieuws > Bij Remi op de koffie

Bij Remi op de koffie

door | sep 16, 2020 | Groen Laren fractie

Sparren bij de Groene Afslag over Groen Laren

Hoe het verder ging

De allerkleinste fractie van de gemeenteraad van Laren, sterker nog: letterlijk een éénmenspartij.

Meestal is het heel plezierig om alleen te zijn en helemaal je eigen gang te mogen gaan. Doen en laten wat je wilt zonder je iets aan te trekken van ‘de partij’. Jammer genoeg kun je als stand-alone geen werk meer verdelen dus ik ben er wel behoorlijk wat drukker mee geworden. Belangrijker is echter het niet kunnen sparren en het ophalen van goede ideeën, standpunten en argumenten. Weten wat er leeft, wat zou kunnen en nog belangrijker: wat we willen.

de vondeling Remi

Een groener, socialer en duurzamer geluid is hard nodig want er staat veel op de agenda. Wat ik zou willen: sociale woningbouw in plaats van dure appartementen, duurzame energieopwekking en niet opgebruiken van fossiele brandstoffen, meer groen in plaats van nog meer asfalt en blik. Bovendien niet te vergeten een samenleving waarin welvaart, inkomen en kansen eerlijk verdeeld zijn en geen harde liberale ieder-voor-zich-maatschappij.

Er zijn vast meer mensen die zich herkennen in het bovenstaande en die mee willen denken en praten. Oude en jonge Laarders, lid van een partij of juist niet, vol goeie plannen of misschien wat minder, maar wel allemaal begrijpen waar Groen voor staat. Kom op zaterdag 19 september om 11 uur een kop koffie of thee drinken op de duurzaamste, creatiefste en leukste plek van Nederland: De Groene Afslag. Vast bekend: afslag 8 van de A1 bij Crailo.

Hopelijk niet lang meer Remi.

Vriendelijke groeten
Bart Vos
Gemeenteraadslid Groen Laren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This