Home > Nieuws > Je wilt je huis verduurzamen… maar hoe?

Je wilt je huis verduurzamen… maar hoe?

door | mei 26, 2022 | Vereniging Groen Laren

Dat zie je op de beurs Huis & Energie van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni in de Brabanthallen in Den Bosch. De entreeprijs is € 20,- maar met de kortingscode ‘GroenLaren‘ ontvang je € 7,50 korting! Wordt voor vrijdag 3 juni lid van de vereniging Groen Laren en je ontvangt een toegangsbewijs helemaal gratis!

Direct een kaartje kopen voor de beurs (vergeet je kortingscode ‘GroenLaren’ niet in te vullen) doe je op de website van Huis & Energie. Lid worden van Groen Laren doe je hier. Na je aanmelding en acceptatie als lid ontvang je de code voor een gratis kaartje.

We gaan natuurlijk alleen met volle auto’s naar Den Bosch dus wil je meerijden of heb je plaats over in je eigen auto stuur dan een mailtje naar het secretariaat. Vermeld alvast je voorkeurs dagen en tijden.

Heb je nog even geen zin om lid te worden van Groen Laren? Dan ben je toch welkom om onze kortingscode te gebruiken en mee te carpoolen.

Over de beurs Huis & Energie:
Op de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen staan onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om al je vragen te beantwoorden. In het levensgrote Duurzaam Droomhuis kun je alle mogelijke oplossingen zelf ervaren, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen. De mooiste woonproducten, onmisbare workshops en de heerlijkste biologische hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Web-site: https://www.huisenenergie.nl

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This