Home > Nieuws > Het klimaat wacht niet!

Het klimaat wacht niet!

door | mrt 7, 2021 | Natuur en milieu

Zondag 14 maart wordt op tientallen locaties in Nederland een Klimaatalarm geslagen op initiatief van de landelijke Klimaatcrisis Coalitie. Ook in ’t Gooi/Hilversum laat een groot aantal organisaties van zich horen onder de noemer het Gooische Klimaatalarm. En natuurlijk sluit Groen Laren aan.

Het doel? Vlak voor de verkiezingen massaal van ons te laten horen. En Nederland oproepen om te stemmen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid. Laat alvast van je horen tijdens het klimaatalarm en meld je aan via deze site!

Het alarm wordt zondagmiddag 14 maart om 15.00 uur op het Marktplein(Langgewenst) geslagen. Op 1,5 meter afstand van elkaar, want veiligheid staat voorop. Wanneer het vanwege corona niet verantwoord is om fysiek bij elkaar te komen dan schakelt de organisatie volledig over op een online-programma. Een online mogelijkheid om alarm te slaan komt er sowieso.

Het programma op het marktplein start om 14.30 uur en wordt om 15.30 afgesloten. Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Doe ook mee!

Hoe luider het alarm klinkt, hoe meer effect dit heeft. Daarom roepen de initiatiefnemers iedereen, van jong tot oud, op om mee te doen.

Het Gooisch Klimaatalarm in Hilversum wordt mede georganiseerd door Grootouders voor het Klimaat, de lokale / Gooische afdelingen van D66, GroenLinks, PvdA en SP, Milieudefensie, De Gooische energiecoöperaties, het netwerk van Hilversummers.nl, de AltijdWerkplaats in Bussum, ‘Maak het Lokaal’ in Hilversum, enkele Groene Kerken in Hilversum en Huizen en het Christelijk Spiritueel Centrum en natuurlijk individuele inwoners van ’t Gooi.

 

Meer informatie: klimaatmars2021.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This