Home > Nieuws > Feest!

Feest!

door | mrt 15, 2021 | Larense gemeenschap

Feestelijk stemmen bij de voormalige Rabobank.

Het rode potlood is het belangrijkste attribuut van de party: we vieren het feest van de democratie!

Als je bij een feestje een beetje te lang hebt doorgehaald dan heb je de dag daarna gelukkig de tijd om weer een beetje onder de mensen te raken. Maar dat zit er deze keer met dat dagenlange feest niet in! Een drie dagen lange rave (=hippe term voor een party) is nog niet eerder vertoond. En dat helemaal dankzij de covid!

De feestelijke stemming blijkt misschien niet uit de foto maar aan de stembureauleden kan het niet liggen. Je voelt je echt verschrikkelijk welkom op het feestje in het pand waar vroeger de Raiffeisenbank/Boerenleenbank gevestigd was maar nu creativiteit heerst.

Vanzelfsprekend is iedereen volkomen vrij om zijn keus te maken, zo werkt het namelijk in onze veelgeprezen democratie. Maar als je voor een groene toekomst hebt gekozen dan denken wij dat je als beloning het mooiste aandenken van de dag(en) mee mag nemen: het potlood!

 

Burgemeester N. Mol zet Larens jongste kiezer Famke Hagendoorn in de bloemen

Ook bij de Johanneskerk was het feest. Burgemeester Nanning Mol zet Larens jongste kiezer, Famke Hagendoorn in de bloemen. Dit deed hij samen met Désirée Niekus, die met het idee kwam om de extra aandacht te geven aan de eerste stemmers.
Foto: gemeente Laren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This