Home > Nieuws > Groen Laren trapt af

Groen Laren trapt af

door | feb 3, 2022 | Campagne 2022, Groen Laren fractie

Op 6 februari starten we onze campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Laren op 14, 15 en 16 maart. Het motto van de jonge groene scheut aan de politieke boom in Laren is: Natuurlijk, Groen Laren! De lijst, het programma en de plannen zijn klaar! Om als Groen Laren goed van start te gaan met de campagne is er natuurlijk maar een locatie mogelijk: de Groene Afslag in Laren, de pleisterplaats voor de wereld van morgen. Ook wij kiezen namelijk voor een groene, duurzame en daarnaast ook sociaal rechtvaardige toekomst. Klokslag 14.00 uur wordt officieel en feestelijk de aftrap gedaan bij de Groene Afslag in Laren.

Om nu al enkele dingen te verklappen en belangrijke hoofdpunten in het programma van Groen Laren; de natuur vooropstellen, een duurzame economie, eerlijke verdeling van welvaart en welzijn en betaalbare en beschikbare woningen voor iedereen. Deze en andere vertrekpunten staan in ons verkiezingsprogramma dat die middag bekend gemaakt wordt.

Die middag kan ook kennis gemaakt worden met de kandidaten op de lijst van de nieuwkomer bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Acht gemotiveerde en betrokken en Laarders die zich in willen gaan zetten voor een mooier, socialer en groener dorp.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This