Home > Nieuws > Op de koffie

Op de koffie

door | aug 24, 2022 | Geen categorie, Groen Laren fractie

Net voor de zomer heeft de gemeenteraad ons voorstel Begrijpelijk Nederlands aangenomen. De mensen van de gemeente, de gemeenteraadsleden, burgemeester en wethouders hebben beloofd om duidelijk en begrijpelijk te gaan schrijven. Minder jargon en onbegrijpelijke woorden en meer klare taal. De financiële voorstellen krijgen een toevoeging; een lezersvriendelijke versie zodat iedereen kan begrijpen welk voorstel er gedaan wordt.

Deze verbeteringen moeten het werk van de gemeente begrijpelijker maken. Meer mensen zullen begrijpen wat er besloten gaat worden. Hopelijk wordt het makkelijker en leuker om mee te gaan denken. Dat is belangrijk want er moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Bijvoorbeeld over de verhuizing van de gemeente naar het Brinkhuis, de opvang van regenwater, de parkeerproblemen en het autoverkeer.

Het zou heel goed zijn, als meer mensen betrokken zouden zijn bij de gemeentepolitiek. Dus niet alleen schrijven maar vooral ook meer luisteren, praten en doen. Wij willen horen wat er allemaal speelt in het dorp en vragen beantwoorden. Daarom nodigen de raadsleden Bart en Andreas van Groen Laren iedereen uit om koffie te komen drinken. Dat doen we iedere woensdagmorgen na de laatste gemeenteraadsvergadering. Om elf uur zijn wij in het Brinkhuis en bieden je graag een kop koffie aan.

De eerstvolgende gemeenteraadsvergadering is pas op woensdag 28 september. Dus op woensdag 5 oktober is iedereen van harte welkom in ons Brinkhuis. De volgende woensdagen zullen we op de site van Groen Laren zetten.

Natuurlijk ben je al veel eerder welkom om met ons in gesprek te gaan. Stuur een e-mailbericht, bel ons op of spreek ons gewoon aan.

Groene groeten

Bart Vos & Andreas Grunwald

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This