Home > Nieuws > Meeting aan de rand van de Coeswaerde

Meeting aan de rand van de Coeswaerde

door | jun 27, 2021 | Groen Laren fractie, Larense gemeenschap

Ontmoet Groen Laren op de BrinkAl de hele zaterdag dreef er een eiland met de groene vlag in top in de Coeswaerde als opmaat voor de meeting in de middag. Het eilandje is misschien niet door iedereen opgemerkt, maar de kennismakingsbijeenkomst in de middag kan niet onopgemerkt gebleven zijn.

Groen Laren is een officiële partij en op de uitnodiging in de media kwamen verschillende geïnteresseerde en goedgemutste Laarders af. Sommige kenden elkaar al maar er waren ook een aantal nieuwe nieuwsgierigen. Aan de rand van de vijver onder de schaduw van de bomen is een fantastische plek om elkaar te ontmoeten. Alleen de vijver zelf zou wat natuurlijker mogen zijn en om die wens van Groen Laren te onderstrepen was in alle vroegte al het genoemde groene eiland te water gelaten.

Op de eerste dag dat er geen mondkapje meer gedragen hoefde te worden kon er gewoon gepraat en kennis gemaakt worden met de Groene Laarders en uiteraard over de ambities en het programma gediscussieerd worden.

Het eiland drijft al niet meer in de vijver maar kennis maken met de Groenen kan natuurlijk altijd nog. Het programma, de plannen en de contactgegevens zijn natuurlijk gewoon te vinden op deze site.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This