Home > Nieuws > Eerste Traditionele Groen-Laren-Dag

Eerste Traditionele Groen-Laren-Dag

door | jul 8, 2024 | Geen categorie, Groen Laren fractie, Vereniging Groen Laren

De Groen Laren Dag kan maar op een plek plaats vinden en dat is natuurlijk de Groene Afslag. Dat was afgelopen zaterdag 6 juli.

Een formeel begin met de jaarvergadering waarin verantwoording is afgelegd over het afgelopen jaar door het bestuur van de vereniging en de gemeenteraadsfractie. Volop informatie voor en vragen van de Groene Laarders. Het gaat goed en het gaat ongetwijfeld nog veel beter worden. Cees van Weerd wordt de nieuwe voorzitter en samen met Ben en Brecht gaat hij de vereniging besturen. De fractie zal zich natuurlijk positief kritisch op blijven stellen en met voorstellen, amendementen en moties de raad en college blijven bestoken.

Na een meer dan smakelijke en op het terras van de Groene Afslag genoten lunch het vermakelijke gedeelte. In de middag namelijk een pakkende workshop met goeie bruikbare tips van de amateur natuurfotograaf (en raadslid) Andreas Grunwald. Een autodidact naar zijn eigen zeggen maar met een aantal prachtige zelfgeschoten foto’s als inspiratie en voorbeeld.

Na de workshop echt aan het werk om in de omgeving het groen zo artistiek en boeiend mogelijk vast te gaan leggen. Na een uur hard werken werd tijdens de afsluitende borrel het geleverde werk door de juryleden Andreas en Marsha becommentarieerd en getoond. Mooiste foto bleek geschoten te zijn door Brecht, die een mooie cadeaubon overhandigd kreeg.

Een geslaagde eerste editie van een traditie; volgende jaar eerste zaterdag van juli de volgende.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This