Home > Nieuws > Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig?

door | jun 16, 2021 | Groen Laren fractie

Al een beetje nieuwsgierig geworden door de column in het Larens Journaal?

Een nieuwe lente en een nieuw geluid” had er moeten staan. Het is echter al juni maar er is wel een nieuw geluid! Aan het einde van het verregende koude voorjaar lijkt alles goed te komen. Naast de corona, de zonneschijn en het grondwater komt het nu ook helemaal goed met de politiek.

De aanpak van de corona lijkt succesvol en er mag gelukkig steeds meer en alles wordt weer wat leuker en het dorp wat levendiger. Een zonnetje op het terras is echt plezieriger.

Na drie droge jaren is de grondwaterstand weer flink gestegen, zonder grote overlast. Mocht er weer zo’n enorme plensbui komen dan heeft Groen Laren al een natuurlijk, duurzaam en bijzonder alternatief voor het Laren Regenklaar plan.

Sinds maart vorig jaar had Groen Laren alleen betrekking op mijzelf maar in de loop van het afgelopen jaar zijn een aantal enthousiaste Laarders naast en achter mij gaan staan. Dat heeft zelfs een officieel tintje gekregen: Sinds 2 juni zijn we een echte politieke verenging met ambities die er niet om liegen.

Het is namelijk tijd voor een nieuwe krachtige ploeg die ons dorp en dorpelingen in een groene en gezonde omgeving weer centraal stelt. Een nieuw geluid dus. En bijzonder dat een van ons de zoon is van de initiatiefnemers van Larens Behoud in 1990. Wilfried Kok is namelijk de zoon van Leo Kok, samen met Ernst Wortel, Henk Wikkerman en Wim Huisman de grondleggers van Larens Behoud.

Vader Leo Kok zou heel trots zijn geweest op zijn zoon.

Nieuwsgierig naar de andere Groene Laarders? Kom op 26 juni om 4 uur naar de Brink en laat je verrassen. Wij hebben er zin in.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This