Home > Nieuws > Nieuwsgierig: tipje van de sluier

Nieuwsgierig: tipje van de sluier

door | jun 23, 2021 | Groen Laren fractie

Groen Laren is letterlijk als een eenmanspartij begonnen maar dat is inmiddels voltooid verleden tijd. Zoals beloofd gaan we ons aan jullie voorstellen, al blijft er natuurlijk wel wat te raden.

Als eerste:

Als werkende moeder met inmiddels drie volwassen dochters vond ik het tijd me met de plaatselijke politiek te gaan bemoeien. Hoewel Laren een mooi dorp is zie ik wel wat ruimte voor verandering. Groen Laren is voor mij de partij die aansluit bij mijn idealen: Groen, sociaal, vernieuwend waar nodig, behoudend als het past bij groen en sociaal.

Ik wil me vooral inzetten voor wonen. Laren vergrijsd en heeft een verre van gemêleerde groep inwoners. We hebben jongeren nodig om Laren een levendig dorp te houden. Jongeren die hier kunnen werken en wonen. Maar met de huidige huur- en koopprijzen van huizen is het moeilijk voor jongeren om hier woonruimte te vinden. En ouderen in een te groot huis kunnen hun huis vaak niet uit omdat er geen alternatieven zijn. Dus hebben we creatieve oplossingen nodig die jongeren en ouderen helpen. En dan ook nog op een duurzame manier natuurlijk. Daar ga ik me voor inzetten, naast andere dingen die ook belangrijk zijn.

Ik hoop je natuurlijk zaterdagmiddag te zien!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This