Home > Nieuws > Broeders

Broeders

door | jun 24, 2021 | Groen Laren fractie

Een Groene Laarder: “Was het broedermoord in 2018 toen zowel de PvdA als Groen Links net niet voldoende stemmen hadden binnengehaald voor een zetel?”

Het was niet leuk maar nu is het tijd om weer vooruit te kijken. Na de afsplitsing van Bart volgden snel daarna gesprekken met zijn Groen Laren, Groen Links, Partij voor de Dieren en de PvdA om intensief te gaan samenwerken om met een nieuwe lijst het groene en sociale geluid een plek te geven in de Larense gemeenteraad. Overigens zijn groen, duurzaam en sociaal natuurlijk helemaal niet partijgebonden.

Enthousiaste bewoners scharen zich achter dat plan en er kan gebouwd, geschaafd en geschuurd worden aan onze nieuwe Larense partij: Groen Laren. Daar geloof ik in, want we hebben een groen en sociaal alternatief nodig in dit dorp.

Met mijn broeders zet ik mij al jaren in voor een prachtige invulling van de mooiste dag van het jaar in ons dorp en dat blijf ik natuurlijk doen. Daarnaast ga ik mij dus volop bemoeien met de toekomst van ons dorp.

De officiële oprichting van Groen Laren is helemaal rond en zaterdag 26 juni zullen wij ons om 16.00 uur presenteren op de Brink. Kom kennismaken en denk met ons mee”.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This